LIVRARE SIGURA! Nu vă faceți griji! Noi luăm în serios siguranța clienților noștri!
Curierii noștri schimbă măștie și mănuși la fiecare două ore. Procesul de livrare și plată are loc fără contact direct.

BLOGUL ROZA MATEI

Postări noi Populare Evaluează
BLOGUL ROZA MATEI

Cum mi-am mărit sânii cu 2 mărimi într-o săptămână

Publicat | Autor: Rosa

Salut! Şi iarăși cu Dumneavoastră sunt eu, Roza! Aș vrea să vă împărtășesc mica mea bucurie ... Am reușit totuși să-mi MĂRESC sânii cu 2 mărimi, şi asta chiar în condiții casnice!!!

Vă mai aduceți aminte cum scriam, cu aproximativ 1 an în urmă, că nu îmi plac deloc sânii mei ”microscopici” și Vă ceream sfatul despre cum aș putea să îi măresc?

Așadar, am încercat tot ce mi-ați recomandat, și exercițiile, și geluri, și cadrul al 25-lea, etc. PROSTII GOGONATE. Nimic nu a ajutat. Sânii nu s-au mărit nici cu un milimetru. Totul a fost inutil.

Mă stresam deja, mai ales că la noi, în familie, nu prea are nimeni sânii mari. Toți au relief de ”șes”, fir-ar sa fie :-)

Așa că am renunțat la această idee și « am lăsat-o pentru altă dată» .

A fost descoperit remediul de salvare a sânilor mici?!

Odată, navigând prin blogurile de pe Internet, am descoperit un blog unde o fată scria că a reușit, în chip miraculos, să își mărească sânii ÎN CONDIȚII CASNICE, în 5 zile, cu ajutorul comprimantelor Wow Bust! Bineînțeles că am fost foarte interesată și am cercetat totul în detaliu.

La început nu prea mi-a venit să cred, mai ales că la TV rulau tot felul de reclame în această privință... dar tipa era una respectată pe Internet și am hotărât să îi urmez sfatul.

Așadar, am comandat aceste comprimante și le-am prin curier. Am despachetat, am citit instrucțiunea și am început să administrez.

Care a fost rezultatul? Mi s-au mărit sânii?

Administram o singură dată pe zi, un comrpimant pe zii. Și ce credeți? Peste 5 zile, după ce mi-am măsurat sânii, am rămas cu gura căscată!!!Sânii s-au MĂRIT CU 2 MĂRIMI!!! În 5 zile!!!!! Vă vine să credeți??? Nu-mi venea să cred ochilor și i-am mai măsurat încă o dată... +2 mărimi!!!!! Nu am greșit și nici nu înnebunisem! Nici nu îmi pot descrie bucuria. Ultima dată m-am bucurat atât de mult, cred, cu vreo 20 de ani în urmă :)

M-am oprit aici și nu am mai administrat, pentru că, după părerea mea, mărimea 3 este cea mai potrivită opțiune, una ”de aur”. Nu îi vreau mai mari, pentru ca, atunci când voi îmbătrâni, să nu arate ca niște ”urechi de cățel”.

La birou toată lumea a observat imediat că mi s-au mărit brusc sânii și au început să mă întrebe ce am făcut. Celei mai pesimiste dintre colege, care afirma că e vorba de o operație estetică, i-am împrumutat o cutiuță să încerce. În prima zi de după week-end, aceasta a venit la birou cu ochii cât cepele și cu o expresie a feței de parcă ar fi câștigat la loto un milion, și asta pentru că i se măriseră sânii cu 1 mărime! În 3 zile! Bineînțeles că, după aceasta, comprimatele a început să umble ”din mână în mână” prin birou :)))

De atunci, viaţa mea s-a schimbat radical. Bărbații nu mă lasă să fac un pas, fără să îmi adreseze o grămadă de complimente. Și este foarte plăcut să te scalzi în atenția lor. Șeful mi-a oferit o mărire de salariu, oare și aceasta o fi legată de faptul că am sânii mai mari :)

Mă bucur nespus de mult că totul a ieșit atât de bine. Odată cu mărirea sânilor, am realizat că mulți dintre noi consideră ca fiind ineficiente lucrurile simple. Iar cele mai complicate, de exemplu operațiile, mult mai eficiente. Dar nu este deloc așa. Sânii pot fi măriți printr-o metodă naturală, rapidă și nepericuloasă. Testat!

Pentru cei interesați: am făcut comanda pe acest site.. Este singura companie certificată din țara noastră, care comercializează Wow Bust. Iar în ceea ce privește livrarea, coletul vine prin curier rapid. Așa că totul este foarte sigur.

Așadar, sper că această informație v-a fost de folos și, în sfârșit, veți reuși să obțineți mărimea dorită a sânilor în doar câteva zile! Vă doresc succes!

* Atenție la produsele contrafăcute dacă achiziționați Wow Bust de pe alte site-uri.

Comentarii
Am comandat de pe site, este foarte rapid și comod. Întotdeauna m-am ferit de magazinele online, dar acum am înțeles că nu am avut dreptate. Trebuia să comand de pe site-ul oficial
5 un minut în urmă | Comentează
Buna Roza. Fiica mea a folosit timp de o săptămână aceste comprimante și sânii ei au devenit ca ai Pamelei Anderson))) Aceasta chiar funcționează. O recomand.
7 un minut în urmă | Comentează
Da, este adevărat și toată lumea știe asta. Scopul lor sunt banii...
11 un minut în urmă | Comentează
Toți au comandat de pe site? Nu poate fi găsit în magazine? La raioanele cu soluții pentru păr?
14 un minut în urmă | Comentează
Administreaz comprimatele de mai bine de o săptămână și sânii s-au mărit cu 5 cm!!! Sunt mulțumită.
16 un minut în urmă | Comentează
Buna Roza! Am plasat comanda și aștept cu nerăbdare coletul :)
17 un minut în urmă | Comentează
Ce tare! Am comandat și deja am început să aplic. Peste câteva zile vă voi povesti despre rezultate.
18 un minut în urmă | Comentează
Buna Roza! O administrare deja de o săptămână și bucuria mea nu are margini! Sânii mei lăsați au devenit vizibil mai fermi și s-au mărit cu 5-8 cm! E super. O recomand tuturor.
20 un minut în urmă | Comentează
În SUA, deja de mai bine de 5 ani, femeile îşi măresc sânii prin această metodă! Toate fetele de la noi de la birou arată ca niște star-uri de la Hollywood:))
21 un minut în urmă | Comentează
Salut! De 3 zile folosesc Wow Bust...Pur și simplu nu am cuvinte! Îți mulțumesc, Roza! Sânii mi-au crescut cu 2 mărimi!!!!! Soțul este în al nouălea cer de fericire!
23 minute în urmă | Comentează
Administrez de 4 zile și deja sunt rezultate! Sânii au devenit vizibil mai mari, iar acest lucru se simte şi la palpare! Sunt foarte mulțumită!
24 minute în urmă | Comentează
Fetelor, am cumpărat Wow Bust! Un efect nemaipomenit!
25 un minut în urmă | Comentează
Ştiu și eu de acest produs. Ce-i drept, am procurat-o mai demult, din Ucraina. Mărimea sânilor nu s-a mai schimbat de un an! (+2 mărimi)
34 minute în urmă | Comentează
Soțul meu aproape că sare în sus de fericire. Spune că acum am devenit ca Pamela :DDD
39 un minut în urmă | Comentează
Comprimatele funcționează. Am comandat de pe acest site, fără plată în avans și am primit coletul peste 6 zile. După o săptămână, sânii au devenit cu 1 mărime mai mari.
41 un minut în urmă | Comentează
Mă puteți felicita și pe mine! După 1 săptămână, sânii au crescut cu 3 mărimi! Sunt șocată)))
44 minute în urmă | Comentează
Biroul nostru este biroul cu CEI MAI MARI SÂNI din țară)))))) Este super. Recomand tuturor fetelor!
49 un minut în urmă | Comentează
Știu și eu de acest produs. L-a folosit mătușa mea și acum arată ca o actriță)))
50 un minut în urmă | Comentează
Salutare, comprimatele sunt super. Într-o săptămână, sânii, evident, au devenit cu 2 mărimi mai mari!
51 un minut în urmă | Comentează

Marius din Galați a comandat Wow Bust cu o reducere de 30%

Vă felicităm!

Aţi primit o reducere de -50% pentru Wow Bust!

Ok